«ТРОЛЕЙБУС ЩАСТЯ» НА ТЕМУ «ТЕРНОПІЛЛЯ ТУРИСТИЧНЕ»

4t

14 вересня 2015 року відбулася зустріч заступника директора департаменту розвитку інфраструктури транспорту та туризму Назара Яворського з Галина Головко – завідувачем лабораторії НВК гостинність щодо обговорення питання реалізації проекту "Тролейбус щастя" на тему «Туристичне Тернопілля»


Проект створений у рамках проекту "Зроби своє місто кращим". Його вже чотири роки поспіль пишуть магістранти Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка під керівництвом викладачів кафедри інформатики фізико-математичного факультету. На сьогоднішній день Тернополем курсує чотири "Тролейбуси щастя", - «Сім кольорів щастя», «Україна єдина», «Тернопіль романтичний», «Україно моя вишивана». А напередодні Нового Року та Різдва містом їздив ще й тролейбус "Веселих свят".
Тематичний тролейбус «Тернопілля туристичне» - це чудова нагода модернізувати уявлення про рекламу шляхом розвитку і пропагування екосистеми інновацій, розповідає Галина Головко – завідувач лабораторії НВК гостинність. «У нас є деякі ідеї щодо того як має виглядати тролейбус це зокрема, розміщення туристичної карти на стелі тролейбуса, позначені маршрути на цій карті та поклеїти сліди на стежину кругом карти, що символізуватиме туриста, розмістити реклами на ручках тримачах, поклеїти яскраві фото, написати вірші на туристичну тематику, на спинках крісел розмістити коротенькі відомості про привабливі туристичні об’єкти, запустити відеоролики по телевізорі про замки Тернопілля. Наразі головним завданням перед нами стоїть пошук спонсорів, адже для реалізації проекту потрібні кошти та підтримка.
Назар Яворський - заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму зазначив: «Ідея з туристичним тролейбусом є справді хорошою і вартою уваги особливо для працівників туристичної галузі, адже така реклама буде родзинкою для туроператорів та працівників сфери гостинності, яка даватиме позитивні результати не один рік. Побачивши план проекту майбутнього тролейбусу «Тернопілля туристичне» ми вважаємо, що він стане цікавим туристичним об’єктом для подорожуючих, адже аналогів такому тролейбусу наразі немає в жодному з міст України», наголосив Назар Яворський.

1t2t3t