ВИВЧАЄМО ДОСВІД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

iv-fr

З метою вивчення досвіду щодо успішного розвитку туристичного потенціалу Франківщини, 25 грудня 2014 року, начальник управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської облдержадміністрації Назар Яворський відвідав Івано-Франківську область.
Вивчення досвіду діяльності туристичних підрозділів у областях є важливим кроком у формуванні правильного плану реалізації туристичних проектів.
Саме Івано-Франківська область, як найближчий сусід, має величезні напрацювання у роботі, пов’язаній із підготовкою проектів для участі у міжнародних грантах.
Назар Яворський під час своєї ділової поїздки провів ряд зустрічей із представниками туристичної галузі області. Однією з найцікавіших була зустріч з директором департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської облдержадміністрації Наталією Гасюк. Саме з її ініціативи, Івано-Франківська область у 2014 році отримала чи не найбільший грант для реалізації п’яти стратегічних напрямків проекту.
Не менш цікавими були переговори із керівниками туристично-інформаційних центрів міста та області, які поділились досвідом у підготовці та проведенні масштабних туристичних атракцій.
Такого плану зустрічі – шлях до підвищення результативності в роботі, саме таку позицію займає начальник управління розвитку туристичної інфраструктури Назар Яворський.