Сонячне Закарпаття

Теплий ранок, гостинний трансфер і сонячні дні - це так коротко про Закарпаття.
Ювілейна XV МІЖНАРОДНА ТУРИСТИЧНА ВИСТАВКА-ЯРМАРОК "Тур'євроцентр - Закарпаття",з 23 по 24 вересня 2016 року традиційно вібулася у м.Ужгород та радо зібрала учасників осіннього вернісажу у Сонячному Закарпатті.


Присутність восьми областей і серед них TERNOPIL'YA є чіткою характеристикою, що тут зібралися ті, кого цікавить розвиток туризму в Україні. Тиждень туризму отримав різкий старт із конференції, плавно перейшов у виставку а завершиться тільки після ДНЯ МІСТА. Калейдоскоп подій зібрав самих, самих надійних туристів, які знають що потрібно для успішного розвитку, які дають робочі поради для розвитку турбізнесу та можуть поділитися досвідом.
День перший був вдалим, адже його відкривали перші особи області, які всім бажали вдалих торгів та нових ділових контактів. Були зустрічі та нові контакти. День другий був ще цікавішим адже у ці ж дні у мсті відбувався Міжнародний інвестиційний форум і всі учасники форуму, а це велика кількість іноземців, прибули на гостини до виставкової зали. Хочеться зауважити, що цьогорічні заходи проходили на виставкових площах комплексу «Совине гніздо», який нещодавно був реконструйований та приймав своїх перших гостей.
Як і завжди, багато гостей цікавилися туристичними принадами нашої області. Особливою увагою користувалися інформаційні та картографічні матеріали.

 

Останнє редагування 29.09.2016

Поширити