UITM’2014 ЗАПУСКАЄ НОВИЙ ПРОЕКТ - ТУРИСТИЧНА БІРЖА ПРАЦІ

UITM-201401-03 жовтня 2014 року у Києві по Броварському проспекті, 15 в Експоцентрі відбуватиметься 21-й Міжнародний туристичний салон «Україна 2014» (UITM’2014).


Для налагодження каналу прямої комунікації між працедавцями і шукачами ринку подорожей і туризму оргкомітет UITM’2014 запускає новий проект - Туристична біржа праці, яка буде працювати три дні виставки. Студенти запрошуються для відвідання стенду на третій день виставки – 3 жовтня.
Лідери туристичного ринку представлять свої вакансії і пропозиції працевлаштування на дошці вакансій. А відвідувачі зможуть познайомитися з потенційними працедавцями и отримати шанс знайти роботу в туристичних компаніях.
Управління туристичної індустрії департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації пропонує студентам ваших навчальних закладів, майбутнім фахівцям туристичного бізнесу, взяти участь у роботі туристичної біржі праці.
Студенти – пошукачі, зацікавлені в участі у біржі, повинні надіслати резюме на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. UITM’2014 роздрукує анкети і розмістить на дошці резюме Туристичної біржі праці. Першочергово до участі запрошуються особи за такими напрямками діяльності: туристичні агенти, екскурсоводи і готельні адміністратори, спеціалісти по веденню фінансів, маркетингу і рекламі.
Детальну інформацію про 21-й Міжнародний туристичний салон «Україна 2014» (UITM’2014) можна дізнатися на сайті

http://www.ukraine-itm.com.ua/ukr/programme2014