ГРОМАДСЬКА РАДА

G.radaНещодавно відбулося засідання громадської ради при департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації.


Нещодавно відбулося засідання громадської ради при департаменті розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації.
В роботі ради взяв участь постійний представник департаменту в громадській раді начальник управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації Назар Яворський.
Одним із питань порядку денного було питання реалізації заходів «Програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2013-2015 роки» та вироблення спільних підходів до їх виконання.
Результатом обговорення стало прийняття ряду пропозицій, що націлені на якісний розвиток туристичної галузі краю – розвиток внутрішнього туризму, збільшення туристичних потоків, залучення інвестицій в туристичну галузь тощо.
Було визначено першочергові завдання, які на думку громадськості повинні бути реалізовані:
• проведення конкурсу на розробку туристичного логотипу, а відтак і створення бренду туристичного Тернопілля
• проведення семінарів та тренінгів для туроператорів та громадських організацій з проектного менеджменту
• проведення зустрічі в режимі work-shop в містах України та Генеральних консульствах країн-сусідів з метою презентації туристичного потенціалу області
• налагодження партнерських стосунків з сусідніми країнами, в частині розробки ностальгічних турів, залучаючи студентську молодь
• розглянути можливість створення територій для кемпінгових містечок
Сподіваємось, що спільними зусиллями про Тернопільщину та її туристичну привабливість, в скорім часі, не лише дізнаються але й відвідають жителі України та закордонні гості.