КАЗКОВА КРЕМЕНЕЧЧИНА

KremenecОцінюючи ситуацію на туристичному ринку України, ми можемо сказати, що надіятись потрібно на внутрішнього туриста. Найкраще це розуміють бізнесмени у Кременецькому районі.

Оцінюючи ситуацію на туристичному ринку України, ми можемо сказати, що надіятись потрібно на внутрішнього туриста. Найкраще це розуміють бізнесмени у Кременецькому районі. Побачити реалії розвитку туристичної інфраструктури найпівнічнішої території нашої області вдалося працівникам управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації.
Щороку в Кременецькому районі відбуваються відкриття. Там відкривається ресторан чи кафе або готель і навіть центр дозвілля, вже не говорячи про різні туристичні маршрути.
Стараннями Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника покращується та вдосконалюється робота з організації екскурсійного супроводу. Силами працівників ДІАЗу організовується діяльність об’єктів і проводиться робота з їх впорядкування..
Вдалою є робота Національного природного парку «Кременецькі гори», який активно працює над вдосконаленням вже діючих маршрутів, а також спільно із зацікавленими особами розробляє нові проекти, які будуть відрізнятися неординарністю та креативністю і зацікавить найвибагливіших туристів.
В рамках робочої поїздки по Кременецькому району представники управління мали нагоду оглянути найсучасніший заклад для туристів, основною фішкою якого є організація сімейного відпочинку - «Центр вільного часу «Панорама». Тут працює готель, піцерія, фітнес-центр, спа-салон, кегельбан, більярд, організовується риболовля, прогулянки на велосипедах та квадроциклах. Незабаром відкриття винного залу. Особливу увагу власник закладу приділяє організації фестивальних закладів, конгрес-заходів. У перспективі - закінчення облаштування залу для організації концертно-розважальних заходів. Кременчани вже мали змогу оцінити рівень організації різних свят побувавши на таких заходах як «День захисту дітей», фестиваль-конкурс «Золоті домісольки», а також просто відпочиваючи у комплексі. Більш детальну інформацію про заклад, а також про заходи та події, які відбуватимуться та вже відбулися можна переглянути завітавши на http://www.panorama-hotel.org/ або розшукати їх у соціальних мережах.
В області побільшало закладів які носять горде визначення «БАЗА ВІДПОЧИНКУ». Так в с. Рудка вдало функціонує база відпочинку «Бабина стодола». Дуже привабливим є факт поєднання на базі пасивного та активного відпочинку. Використовуючи природну водойму, усі відпочиваючі можуть покататися на катамаранах або відпочити на облаштованому пляжі. Для любителів сауни є прекрасна парна із басейном джерельної води та відпочинковою кімнатою. «Втомлені» від активного відпочинку туристи, мають змогу поселитися в екомістечку і, смачно повечерявши, стравами приготовленими виключно з екологічно чистих продуктів переночувати у прекрасних двомісних апартаментах у готелі або в котеджі.
Область має величезний потенціал, який ми повинні вдало використовувати для створення власного турпродукту і цим самим забезпечувати нові робочі місця. Саме за розвитком внутрішнього туризму – майбутнє всієї галузі. А Кременеччина - це одна із найперспективніших творчих площадок для його розвитку.

Panorama2Panorama3PanoramaPanorama4Panorama5Panorama6B.SB.S5B.S3B.S4B.S2B.S6