Відбулася робоча нарада

26 серпня 2010 року в приміщенні обласної адміністрації відбулася робоча зустріч головного управління з питань туризму, сім’ї, молоді та спорту, директорів туристичних підприємств області з представниками Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області. Вів робочу зустріч начальник головного управління з питань туризму, сім’ї, молоді та спорту Болєщук В.М.   На  зустрічі були розглянуті ряд актуальних питань.

/

Зокрема, по виконанню «Міжгалузевої програми забезпечення захисту та безпеки туристів на 2007-2012 роки» виступив майор міліції Дядьо Ярослав. Він запропонував комплекс заходів, що передбачають  вирішення питання захисту і безпеки туристів під час подорожей: послуги працівників міліції та спец-розділу «Титан» щодо охорони туристичних груп, окремих туристів, а також супровід  туристичних автобусів, обладнання системами спостереження  та ін.


Михайло Васильович Лисевич, заступник начальника головного управління, начальник управління з питань туризму, розповів про проведення та участь  представників Тернопільщини у ряді туристичних виставкових заходів:

  • - у ІХ  Міжнародної  виставки-ярмарку „Тур’євроцентр-Закарпаття 2010”, у рамках якої пройде Всеукраїнська туристична естафета „Феєрія єдності”,
  • - у Міжнародному туристичному салоні «Україна 2010».

М.В. Лисевич звернувся до присутніх підтримати загальнонаціональну акцію «7 чудес України: замки, фортеці, палаци", в якій представлені 22 туристичні об’єкти Тернопільщини та взяти участь у інтернет-голосуванні.


За підсумком туристичного сезону та результатами статистичної звітності 1-ТУР(к),  дотримання ліцензійних умов провадження туроператорської та турагентської діяльності виступила головний спеціаліст управління з питань туризму Біловус Тетяна Петрівна.


Підсумок робочої зустрічі підвів начальник головного управління Болєщук Володимир Михайлович.

/Управління з питань туризму ТОДА