Відбулася нарада з представниками туристичної галузі

9 лютого в управлінні з питань туризму відбулася нарада з представниками туристичної галузі. Заступник начальника управління Серетна Леся Йосифівна відкрила нараду та зазначила, що на нараді будуть розглянуті проблемні питання, з якими стикаються суб’єкти туристичної діяльності.

/

Зокрема, учасники наради обговорили питання турагентської діяльності: новини ліцензування, провадження та організацію турагенстької діяльності.


Про реєстрацію торгових знаків розповів директор обласного Клубу раціоналізаторів та винахідників Трач Мирон Володимирович.


Зацікавленість у присутніх викликало питання розвитку екскурсійної діяльності. Йшлося про організацію в Тернопільському регіоні курсів з підготовки фахівців туристичного супроводу (екскурсоводів, гідів-перекладачів). Про роботу акредитаційної комісії та про порядок видачі дозволів на право здійснення туристичного супроводу присутнім розповіла начальник відділу інформаційно-рекламного забезпечення та організації туристично-екскурсійної діяльності – Біловус Тетяна Петрівна.


На проблемних питаннях здачі статичної звітності, зокрема: порушеннях терміну здачі, систематичні порушення при заповненні звітів, фінансово-економічних питаннях, - у своєму виступі детально зупинився головний спеціаліст відділу інформаційно-рекламного забезпечення та організації туристично-екскурсійної діяльності Яцків Ростислав Ігорович.


/Управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації