МІЖНАРОДНИЙ ТУРИСТИЧНИЙ ФОРУМ на тему: «Розвиток екологічного туризму в країнах Чорноморського басейну: нові технології та економічні моделі»

З 3 по 4 березня 2011 року у м. Херсоні відбудеться МІЖНАРОДНИЙ ТУРИСТИЧНИЙ ФОРУМ на тему: Розвиток екологічного туризму в країнах Чорноморського басейну: нові технології та економічні моделі.

/

Мета Форуму - активізація розвитку екологічного туризму в Херсонській області.


Форум проводять: Херсонська обласна державна адміністрація, Херсонська обласна рада та Херсонська торгово-промислова палата.


Програма Форуму включає: обмін досвідом роботи в сфері екологічного туризму, презентації туристичних ресурсів Херсонської області.


В рамках форуму відбудеться контрактова біржа для туристичних фірм та операторів, програма включатиме: презентації туристичних підприємств, закладів розміщення та оздоровлення курортів: Скадовськ, Лазурне та Арабатська Стрілка, укладення угод по співробітництву на літній туристичний сезон 2011, рекламно - інформаційний тур, туристична виставка.


Учасники форуму: дипломати - представники посольств, консульств, торгових місій в Україні, народні депутати України, керівники центральних, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування України, регіональних торгово-промислових палат та агенцій розвитку, лідери туристичної, лікувально-оздоровчої, готельної та спортивної галузей, представники засобів масової інформації, Інтернет-порталів.


Контакти для зацікавлених осіб:


Херсонська Торгово-промислова палата
Адреса: вул. Гагаріна, 34а, м. Херсон,
73013, Україна
Тел.: +380 /552/ 32-52-38, 49-33-29, 42-51-19
Web: www.tpp.ks.ua
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
www.uct.artkavun.kherson.ua

/Управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації