«Обери собі літо-2011»

Під такою назвою 20-21 травня у Тернополі відбудеться ІІІ Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль. Прес-конференцію з цієї нагоди організувало управління з питань туризму Тернопільської облдержадміністрації.

/

На початку прес-конференції начальник управління Леся Секретна розповіла, що основною метою виставки-фестивалю є сприяння розвитку туристичного бізнесу на Тернопільщині. Також захід має на меті сприяти розвиткові туристичної галузі інших регіонів, показати туристично-рекреаційну привабливість українських Карпат, Галичини, Волині, Поділля, презентувати літні пропозиції відпочинку та оздоровлення в Криму, причорноморських  та інших областях України.


ІІІ Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль мала б створити умови для інформаційного обміну щодо  можливостей туристичних компаній України приймати туристів-вболівальників під час Євро-2012. Також варто обмінятися досвідом підготовки концепції розміщення гостей чемпіонату, просування конкурентоспроможного туристичного продукту на зовнішні ринки.


До участі у виставці запрошені представники іноземних регіонів-побратимів Тернопільської області з  Білорусії, Болгарії, Польщі, Литви, Росії. Також до Тернополя приїдуть представники багатьох регіонів України, а туристичний потенціал Тернопільщини представлять райони області.


В програмі також  заплановано  проведення спеціалізованих семінарів, презентація фірм, обмін досвідом, налагодження контактів, ярмарок путівок.


На відвідувачів чекає насичена розважальна програма: виступи аматорських художніх та фольклорних колективів, відомих провідних естрадних виконавців Тернопільщини, показ історичних боїв, середньовічні майстер-класи, ярмарок сувенірів від майстрів народних ремесел різних регіонів України.


Учасники та гості виставки-фестивалю зможуть ознайомитися з комерційними пропозиціями в галузі туризму та рекреації.


Детальніше про ІІІ Західноукраїнську туристичну виставку-фестиваль читайте у

програмі заходу та плані семінарів:
/Управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації