РОЗПОЧАВСЯ ТУРИСТИЧНИЙ СЕЗОН. СЕМІНАР ДЛЯ ГОТЕЛЬЄРІВ

gotelУправління з питань туризму та курортів облдержадміністрації організовує ознайомчий семінар для готельного бізнесу Тернопільщини

Управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації організовує ознайомчий семінар для готельного бізнесу Тернопільщини

Захід буде проводити ТОВ «Прем’єр Інтернешнл», найбільший готельний оператор України, лідер готельного ринку в сегменті 3, 4, 5 – зіркових готелів, який має величезний досвід роботи в різних сегментах українського готельного ринку, а також володіє всіма необхідними ресурсами, знаннями і технологіями.
Метою зустрічі - семінару є ознайомлення з місцевим готельним ринком, інформування щодо пропозицій послуг з просування готелів на загальноукраїнському та регіональному ринках з подальшим якісним розвитком готельного ринку України.
Пропоновані теми для обговорення:
- Програма дій з популяризації України як туристичного напрямку;
- Правові аспекти функціонування готелів;
- Переваги мереженої участі та професійних об’єднань;
- Сучасні методи просування готельних послуг на вітчизняному ринку;
- Як допомогти максимальному ефекту від електронних каналів дистрибуції (рекомендації з управління IDS, особистий сайт готелю – найвигідніший інструмент продажу для готелів).

Зустріч - семінар для представників готельного бізнесу Тернопільської області відбудеться 15 квітня 2014 року.
Участь у семінарі безкоштовна.
Керівників готельного бізнесу Тернополя і області, які виявлять бажання взяти участь у заході, просимо до 08.04. 2014 надіслати на електронну пошту управління з питань туризму та курортів облдержадміністрації Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (із зазначенням у темі «Семінар для представників готельного бізнесу Тернопільської області 15.04.2014»), а також за роб. тел. 430035 попереднє повідомлення із підтвердженням участі, а також прізвище, ім’я, по батькові представника готелю, його посаду та контактний телефон.