ВІДПОЧИВАЙ НА ТЕРНОПІЛЛІ

Oblast123-Наближаються вихідні і багато людей задаються питанням, де і як відпочити. В управлінні з питань туризму та курортів облдержадміністрації пропонують деякі інформаційні підказки.


Займаючись пошуком відпочинку для сім'ї та друзів, пропонуємо переглянути матеріали інформаційного порталу управління. Саме завдяки нам, Ви можете обрати для себе або готову програму, або вибрати об’єкти зацікавлення і спланувати власний відпочинок.
Ми пропонуємо переглянути сторінки готових екскурсійних маршрутів за такими видами:
Екологічно-пригодницькі http://ternotour.com.ua/2014-02-05-15-12-10
Культурно-пізнавальні http://ternotour.com.ua/2014-02-05-15-14-57
Релігійно-паломницькі http://ternotour.com.ua/2014-02-05-15-15-48

Для творчо налаштованих туристів, які підбирають маршрут самостійно, рекомендуємо з бази об’єктів зацікавленості та інфраструктури обрати все що може сподобатись і скласти у єдину схему.
Туристичні об’єкти:
Замки http://ternotour.com.ua/arhitekturni
Паломництво http://ternotour.com.ua/sakralni
Печери http://ternotour.com.ua/pechery
Інфраструктура:
Заклади розміщення http://ternotour.com.ua/zaklady-rozmishchennia
Агросадиби http://ternotour.com.ua/sadyby
Санаторно-курортні заклади http://ternotour.com.ua/sanatorno-kurortni-zaklady
Для того, щоб уявити що ви побачите, ласкаво просимо у розділ фотоматеріалів http://ternotour.com.ua/foto/vyznachni-mistcia
І для забезпечених романтиків пропонуємо ознайомитися із пропозиціями туристичних підприємств Тернопілля у розділі «Тернопільщина он-лайн» http://ternotour.com.ua/ternopilshchyna-turystychna-online
Ми раді, якщо Вам стане у пригоді наш інтернет-портал, де Ви і надалі зможете знаходити корисні підказки щодо організації туристичних мандрівок у нашому краї, а також пропозиції для бюджетного відпочинку на півдні України.