ГРОМАДСЬКА РАДА З ПИТАНЬ ТУРИЗМУ СПРИЯТИМЕ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ

G.RadaПри управлінні з питань туризму та курортів Тернопільської облдержадміністрації буде створено Громадську раду з питань туризму.


При управлінні з питань туризму та курортів Тернопільської облдержадміністрації буде створено Громадську раду з питань туризму.
Метою її створення є забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійсненні громадського контролю за діяльністю управління з питань туризму та курортів налагодження ефективної взаємодії громадськості з органами законодавчої та виконавчої влади, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики у сфері туризму.
Членами Ради будуть представники громадських організацій, приватного бізнесу сфери туризму та навчальних закладів, які готують спеціалістів у галузі туризму.
Створення Громадської ради сприятиме формуванню в області цивілізованого та розвиненого туристичного ринку, зміцненню конкурентоздатності регіонального туристичного продукту, поліпшенню умов для ведення туристичного бізнесу та інвестування в нього, покращенню іміджу Тернопільщини туристичної.