ЗНАЙДЕНО В УКРАЇНІ - ТЕРНОПІЛЛЯ

Tui 115

В рамках реалізації проекту на підтримку внутрішнього туризму «Знайдено в Україні» завершився рекламно – інформаційний тур по Тернопільській області, який проводив один з провідних з лідерів туристичного ринку України туроператор TUI Ukraine, для своїх агентств.
Рекламно – інформаційний тур тривав на протязі трьох днів з 3 по 6 вересня 2015 року.

Почесні гості мали можливість не лише подорожувати Тернопільським краєм, а й відвідати один з найколоритніших фестивалів Борщівщини «В Борщівському краї цвітуть вишиванки» та скуштувати українського борщу на фестивалі «Борщ’їв». Серед гостей Тернопільського краю: турагентства «Сердика», ПП "Амария Тур", туроператор "Твой мир", заступник директора Київського технікуму готельного господарства - Юрій Безукладніков, віце-президент Асоціації курортологів України - Броніслав Омецинський, помічник першого заступника Голови Комітету ВР України з охорони здоров’я - Ірина Сисоєнко, директор Центру розвитку туризму України – Володимир Царук, редактор журналу «Ліза» - Ірина Лук’янець та шеф – редактор туристичного інтернет – порталу Turne - Наталія Годовик.
«Тернопілля - надзвичайно цікавий і багатий природними дивами, пам’ятками архітектури та культурною спадщиною край. Край, який завжди чарує чимось незбагненним та привабливим. Природа щедро наділила Тернопільщину як наземними багатствами, так і справжнім підземним царством. Скільки б ви тут не бували бажання побачити незбагненну красу ще раз не зникає. Ця земля постійно запрошує і відкриває щораз нові можливості», наголосив Назар Яворський - заступник директора департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму. Яна Голюк представник туроператора «Твой мир», висловила подяку від імені усіх подорожуючих за чудову можливість побачити багатства Тернопільської області, поспілкуватись з хорошими людьми, обмінятись контактами, досвідом, знайти нових друзів та просто незабутньо провести час. «За ці три дні ми теж полюбили Тернопільщину та її людей» та зокрема, висловила подяку працівникам департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму та Центру розвитку туризму за організацію та сприяння у проведенні рекламно – інформаційного туру по Тернопільщині.
Працівники департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму презентували учасникам інфотуру видання про Тернопілля, зокрема «Чудотворні ікони Тернопільщини", "Замки і палаци Тернопілля", "7 чудес Тернопілля", туристичну карту області та буклети про святі місця краю - Зарваницю та Почаїв.

Tui 004Tui 008Tui 080