ДЕНЬ ТУРИЗМУ

P9253331З нагоди Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні в приміщенні Тернопільської міської ради відбулося урочисте нагородження представників туристичної галузі області.


З нагоди Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні в приміщенні Тернопільської міської ради відбулося урочисте нагородження представників туристичної галузі області. Привітав працівників туристично - рекреаційної галузі та провів нагородження секретар міської ради Ігор Турський. У вітальному слові Ігор Турський подякував усім присутнім за сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі та доповнив: «Впевнений, основні здобутки туристичної галузі ще попереду. Тому міська влада одним із своїх пріоритетних завдань вважає подальший розвиток туристичної галузі, яка принесе місту славу світового туристичного центру і значні надходження до міського бюджету. Нам з вами треба ще багато і наполегливо працювати, аби туризм піднявся на ноги, набув більшої динаміки у своєму розвитку, став взаємовигідним для туристів, туристичної індустрії і держави. Україна варта того, щоб глибше відкрити перед світом свої унікальні природні багатства, самобутність своєї історії, культури, народних звичаїв і традицій».
Нагороду та подяку Тернопільської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні отримав Ростислав Яцків - головний спеціаліст відділу промоції та організації туристичної діяльності департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської обласної державної адміністрації.
Днем раніше з нагоди свята грамотами Голови Тернопільскої обласної державної адміністрації були нагороджені працівники департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської облдержадміністрації Ольга Циклиняк та Назар Яворський

P9253312P9253319P9253335