ЗОЛОТА ПІДКОВА-2015

avto 2n

26 та 27 вересня Тернопіль перетворився на справжній музей ретро автівок. Розпочався «Міжнародний фестиваль ретро автомобілів «Золота підкова».


26 та 27 вересня Тернопіль перетворився на справжній музей ретро автівок. Розпочався «Міжнародний фестиваль ретро автомобілів «Золота підкова». Участь у "Золотій підкові-2015" взяли майже 50 старожитніх красунь. Автопробіг провели спільно авто фан-клуб “Авто-ЗАЗ-Козак” і ТРЦ «Атріум». Виїзд ретро-кортежу розпочався від готелю Галичина звідки колона проїхала містом та вирушила за маршрутом Збарж - Вишнівець – Кременець. Учасники фестивалю відвідали Збаразький замок, побували на екскурсії у Вишнівецьму палаці, піднялись на гору Бону та завітали у музей Юліуша Словацького.
«Руйнівний стан більшості архітектурних пам’яток області шокує нечисленних туристів. Щоб привернути увагу до туристичного бізнесу та проблеми замкамків Тернопілля. Я влаштував автопробіг за участі представників з інших країн світу, розповів підприємець та громадський діяч - Тарас Демкура. Унікальна ексклюзивна колеція автомобілів привертала увагу, як молоді так і старшого покоління, тому можна вважати, що така подія стане регулярним дійством у нашому місті, додасть колориту та сприятиме популяризації Тернопільської області», наголосив він.
Під час зупинок ретро-кортежу усі бажаючі мали можливість зробити світлину на пам’ять та поспілкуватись з власниками ретро автівок. Звісно, для багатьох чоловіків найцікавіше було зазирнути під капот раритетів.
27 вересня у центрі Тернополя відбулася виставка ретро-автомобілів, пройшов конкурс ретро-моди та автомобільної елеганції.

avto navto 4navto 5n