ТРЕНІНГ НА ТЕМУ: «ПРОЕКТНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ У ТУРИСТИЧНІЙ СФЕРІ»

P2172254

Нещодавно за ініціативи громадської ради та за підтримки департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації управління розвитку туристичної інфраструктури організувало тренінг на тему: «Проектний менеджмент у туристичній сфері».


17 лютого за ініціативи громадської ради та за підтримки департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації управління розвитку туристичної інфраструктури організувало тренінг на тему: «Проектний менеджмент у туристичній сфері». Ініціатором проведення -виступив голова координаційної ради при департаменті Володимир Бурий, який є керівником Стартап інкубатору «Континіум». Ця компанія працює з проектами молодих підприємців: від розробки ідеї до моменту розширення їх бізнесу.
Участь у тренінгу взяли представники НПП «Кременецькі гори», туристичного бізнесу, громадського сектору Бережанщини та викладачі ТНЕУ.
Основними темами для аналізу були:
- Як працювати у туризмі з позиції маркетингу?
- Що таке туристичний продукт?
Обговорення було цікавим і глибоким, адже питання, які піднімалися в ході дискусії є актуальними для присутніх, що активно працюють на туристичному ринку і мають власне бачення розвитку сфери послуг гостинності.
На завершення було досягнуто згоди, що туристична сфера Тернопільщини потребує використання інноваційних методів і саме стартап менеджмент, як найбільш ефективна і конкурентоспроможна на сьогоднішній день технологія, дозволить зробити прорив Тернопільщини на туристичному ринку України та Західної Європи. Як зазначив заступник директора департаменту Н.Яворський: «Співпраця управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму облдержадміністрації та Стартап інкубатору «Континіум» у розробці інноваційних туристичних продуктів буде продовжуватись. Тому департамент й надалі створюватиме майданчик для комунікацій, навчань, обміну ідеями та їх реалізації для всіх зацікавлених у туристичній сфері».

P2172248P2172252P2172246