Вихованці дитячого будинку «Пресвята родина», що у с.Петриків, побували у Збаразькій фортеці

В рамках благодійного марафону «Добро повертається», що проходить в області під патронатом голови обласної державної адміністрації Цимбалюка М.М. обласне управління з питань туризму 29 жовтня 2010 року організувало та провело екскурсійну поїздку в Збаразький замок для вихованців дитячого будинку «Пресвята родина» (с.Петриків).

/

Діти  відвідали експозиційні зали, ознайомилися з виставками ікон та вишивок, середньовічною зброєю, археологічними знахідками трипільської культури, народними ремеслами, почули захоплюючу розповідь про історію Збаразької фортеці. По закінченні  екскурсії на юних екскурсантів чекало солодке частування. 


Управління з питань туризму висловлює подяку в організації подорожі:  директору Національного заповідника «Замки Тернопілля» Маціпурі Анатолію Вікторовичу, керівнику туристичної фірми «Райзе-тур» Лисаку Миколі Івановичу.


Управління й надалі планує проводити такі пізнавальні подорожі для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, адже їм особливо необхідна увага та підтримка. Екскурсії допомагають дітям краще пізнати свою історію, розширити кругозір, виховують їх патріотами рідної землі.


 


 


 


 

/Управління з питань туризму Тернопільської обласної адміністрації