ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ХРЕЩЕННЯ КИЇВСЬКОЇ РУСІ

 -28 липня цього року відзначається річниця Хрещення Київської Русі, що стало поворотним моментом в становленні держави; дозволило їй включитися на рівних у політичний і культурний європейський процес та презентувати себе іншим країнам як цивілізовану державу.


28 липня цього року відзначається річниця Хрещення Київської Русі, що стало поворотним моментом в становленні держави; дозволило їй включитися на рівних у політичний і культурний європейський процес та презентувати себе іншим країнам як цивілізовану державу.
Ця дата має велике значення для всіх народів, дозволяє людям відчути подих історії, духовну спорідненість, знайти свій шлях у майбутнє. Саме завдяки Хрещенню Київської Русі і була сформована наша цивілізація. Вірність її духовним основам - запорука подальшого всебічного духовного і культурного розвитку наших народів.
Християнство є однією з найпоширеніших релігій світу.
В Тернопільській області також проводяться заходи із відзначення Дня хрещення Київської Русі. Поряд із різноманітними зібраннями та виставками робіт сакрального мистецтва не забувається і освітня робота. Структурними підрозділами обласної державної адміністрації будуть організовані цікаві освітні заходи серед молоді а також управлінням з питань туризму та курортів створено ряд релігійно-паломницьких екскурсійних маршрутів, які можна легко об’єднати у цікавий та пізнавальний одно або дводенний тур.
Ознайомлюйтеся із маршрутами http://ternotour.com.ua/2014-02-05-15-15-48